JULKISIVUJEN PESUT TEHOKKAASTI – PALVELEMME TURUSSA

Ota yhteyttä

Etsitkö kestäviä ratkaisuja julkisivujen pesuun? Turun Rakennuspesu Oy toteuttaa julkisivujen ja muiden ulkopintojen pesupalvelut pitkän linjan ammattiosaamisella. Pesupalveluumme kuuluu myös muun muassa homeen poisto pitkäkestoisesti ja kustannustehokkaasti. Riippumatta siitä, onko kyseessä liikekiinteistö, asuinkiinteistö tai teollisuuslaitos, tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia siivouspalveluja, kuten seinien ja kattojen pesua sekä graffitien poistoa. Pääasiallista palvelualuettamme on Turun seutu.

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme olla avuksi!

Soita ja tilaa julkisivun pesu

Homepesua hellävaraisesti

Teemme homepesut BioComb-aineella, jolla on tehtaan antama neljän vuoden takuu. Emme käytä painepesuria homeen poistossa. Sen sijaan pinta harjataan ja käytetään vesijohtopainetta, jolloin vesi ei pääse rakenteisiin aiheuttamaan kosteusvaurioita. Toimintasäde on maasta käsin 20 metriin asti, jolloin esimerkiksi kalliiden nostureiden vuokraus ei ole tarpeen. Näin palvelun hinta pysyy myös asiakkaalle edullisena. Lisäksi maalauspinta pysyy parempana ja talon maalauskertojen tarve harvenee. Pesujärjestelmä on hellävarainen kaikille pinnoille ja soveltuu myös rapattuihin pintoihin.

Kiinnostuitko palveluistamme?

  • Ikkunanpesut ilman erillisiä nostolaitteita
  • Graffitinpoistot alusmateriaalia vahingoittamatta
  • Rullaportaiden pesu ilman purkamista
  • Julkisivujen pesu ja homeen poisto ulkopinnoilta

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.